skindaftrækkeren !

Hvorfor købe en skindaftrækker ?

Hvis du slagter mange stykker vildt hvert år, og bruger meget unødvendig tid på afskindning af dyret, så er det en skindaftrækker du skal investere i.

Du slipper for det hårde arbejde som belaster arme, skuldre, og ryg og det er en langsommelig proces at afskinde med hånd.


Forbedret hygiejne ved afskindning !

Når man afskinder, så ruller skindet af dyret med hårsiden mod hinanden, således der ikke sidder hår på den afskindet slagtekrop.

Ved afskindning har man minimal berøring af slagtekroppen.


Hvornår kan det betale sig at købe en skindaftrækker og hvem køber den?.

På slagterier hvor man dagligt har personale til at foretage den hårde fysiske proces med at trække skind af slagtedyr, har maskinen sin fulde berettigelse da man skåner slagterens arme, skuldre og ryg mod den hårde belastning, som denne proces udsætter dem for.

Ved benyttelse af slagtebænk sammen med skindaftrækker, tager det for en rutineret slagter ca.7 minutter fra dyret tages ned på slagtebænken, til dyret er afskindet og skubbet i kølerum. Derved minimerer man udgiften til løn betragteligt.

Vildtfarme og større jagtkonsortier har også stor glæde ved at benytte maskinen, da man hurtigt kan afskinde dagens afskudte vildt, og folk kan komme hjem igen.

Et jagtkonsortie kan med fordele dele maskinen med andre konsortier, da maskinen kan afmonteres på 2 minutter og kun vejer 35 kilo. Dette gør det let at tage maskinen med til næste jagt.

Vilsvinejægere i sverige har stor glæde af denne maskine, da man hurtigt og effektivt trækker skind af, og kan bruge mere tid på jagt og hygge.